Élet értelme

Egy teljesen szubjektív blog az életről, halálról, és az egésznek az értelméről.

Reklám

Friss topikok

  • Svarty: Arról nem szólva, hogy még ott is eltévedek, ahol lakom... Na ennyit erről... (2022.09.24. 02:38) "Hogyan" legyünk öngyilkosok?
  • ]{udarauszkasz: @Weishaupt: A baj az, hogy azert nem hasznositjak oket ujra, es azert nem telepitik ki a teljes en... (2014.07.12. 14:29) A Föld teli van (Paul Gilding, TED)
  • Aki Te sose leszel: Elveszítettem édesanyámat,ami nagyon-nagyon mély sebet ejtett a szívemen...Azóta folyamatosan csak... (2014.02.06. 16:46) Depresszió - öngyilkosság
  • Norbert Seres: @adblogger: TELJESEN IGAZAG VAN. (2013.12.17. 06:24) Életünk eredete
  • Sanagruill: Szerintem az élet értelmének nem sok köze van az ételekhez, és az egészséges életmódhoz. Már csak ... (2011.12.27. 23:03) Élet = egészség

2012.01.25. 11:32 halen

Túlélni a világvégét

Címkék: élet halál armageddon világvége

Win-win situation. Itt és most kijelentem hogy nem lesz 2012 végén világvége, az alábbi jogi nyilatkozatom figyelembe véve: ha 2013-ban még látható lesz ez a bejegyzés és nem leszünk a csillagpor szerves része valahol a világűr vákuumában, akkor nyert az ügy. Ha mégis azok leszünk, akkor mindegy, örülnük kellene hogy az emberiségnek abban a megtisztelő evolúciós fázisában születtünk, amely az utolsó a számtalan evolúciós fázisnak. A csúcson kell abbahagyni, és amerre halad az egész emberi élet a földön, armageddon nélkül is lehet hogy az utolsó "old-school" nemzedék leszünk (vagyunk) a földön, nem kell védőruhában élelmet keresnünk a szeméttelepen, hurrá! Valószínűleg rendhagyó és látványos események tanúi leszünk, emiatt is megéri élni, látni kell a tengerparti nagyvárosokat halnézetből, az utolsó jegesmedve harcát az olvadó jéggel, vagy akár az alábbihoz hasonló gyönyörű látványvilágot élőben: 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletertelme.blog.hu/api/trackback/id/tr583755005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása